Gasservice i Stockholm väcker fantasin till liv

26 april 2021
jonas_olsson

Man kan ha rätt kul åt begreppet “gasservice”. Utan att ljuga går det att säga att gasservice handlar om någon som står till tjänst med gas. Men i själva begreppet framgår inte vilken gas det är. Så rent teoretiskt skulle det kunna handla om den där gasen som finns i din mage och som tar sig ut genom en särskilt kroppsöppning. Nu är det lätt att bli ganska fnissig. Med all rätt, för tanken på vart den här texten är på väg är ganska rolig. 

Men okej, om det ska talas klartext här så leker vi alltså med tanken att den som erbjuder gasservice erbjuder tjänsten att dela med sig av sina pruttar. Alltså, kunde konstgalleriet The Gallery i London år 2002 betala mer än 300 000 kronor för en burk med avföring så borde det väl också finnas någon slags marknad för den gasservice som i så fall inbegriper fisar? 

 

Gashumor levererar

Det vore faktiskt hysteriskt roligt om du råkade googla på till exempel “Gasservice stockholm” och fick upp annonser och sidor som sålde typ stinkbomber. Det är förstås troligare att du kommer få en lista över förslag på företag som exempelvis säljer eller reparerar gasspisar och liknande. Men fortsätt leka lite med tanken på det andra alternativet, för det är fortfarande ganska kul. Säg vad du vill, men det är roligt med fishumor. 

Håll kvar tanken vid googlingen på gasservice. Bland bildresultaten hade man velat se bilder på Pumbaa från Lejonkungen. Du vet vårtsvinet, som verkade ha en otrolig stressmage. Det blev tomt på savannen varje gång han ätit sig mätt, som han själv sjöng om. 

Nåväl. Det är kul att leka med ord och låta tankarna segla bort tillsammans med fantasin. Men när du fått alla skratt ur kroppen kan du passa på att läsa lite om de där gasspisarna. De är faktiskt rätt bra. 

Fler nyheter