Hur man hittar tandläkare i Sollentuna

13 september 2022
Helen Johansson

editorial

Gör regelbundna kontroller

Kanske är du ny i Sollentuna. Kanske har du precis flyttat hit, eller kanske letar du efter en ny tandläkare eftersom du inte är nöjd med din nuvarande. Oavsett anledning kan det vara svårt att hitta en bra tandläkare. Du vill ha någon som är vänlig, någon som får dig att känna dig bekväm och – viktigast av allt – någon som är bra på sitt jobb. Var aldrig rädd! Vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa tandläkaren i Sollentuna

image

Hitta en tandläkare du är bekväm med

Det första steget är att öppna Google Maps och skriva in ”tandläkare Sollentuna”, då får du en lista över alla tandläkare i området och hur nära de är dig. När du har denna lista är det dags att börja läsa recensioner. Google Maps visar dig hur många recensioner varje tandläkare har, samt deras betyg av fem stjärnor. Är du inte säker på vad du ska leta efter? Var uppmärksam på hur färska recensionerna är (du vill inte ha en tandläkare som inte har haft några nya patienter på flera månader), vad folk säger om personalen (du vill ha ett team som är vänligt och hjälpsamt) och om folk kände sig bekväma under sitt besök (ett bra tecken på att tandläkaren är snäll).

Om du känner någon som bor i Sollentuna är det nu dags att be om rekommendationer! Prata med dina vänner, din familj, dina arbetskamrater – vem som helst som kanske kan peka dig i rätt riktning. Om du inte känner någon i Sollentuna kan du försöka fråga runt på ditt barns skola eller gå med i en lokal mötesgrupp. Det finns säkert andra föräldrar i samma båt som du som gärna pratar om sina erfarenheter av lokala tandläkare.

När du har läst några recensioner och fått några rekommendationer är det dags att välja en tandläkare och boka en tid! Många tandläkare har ett onlineformulär som du kan fylla i, eller så kan du ringa dem under kontorstid. När du bokar din tid, se till att fråga om priser och om de accepterar din försäkring eller inte – du vill inte ha några obehagliga överraskningar när det är dags att betala räkningen.

Med bara några enkla steg kan du hitta en bra tandläkare på nolltid! Börja med att kolla Google Maps efter tandläkare i Sollentuna, läs sedan recensioner och be om rekommendationer från personer du känner. Boka slutligen en tid hos den tandläkare du valt – men inte innan du har bekräftat deras priser och försäkringar! På nolltid kommer du att ha hittat en tandläkare långt hemifrån. Tack för att du läste!

Fler nyheter