Plötsligt har det blivit stopp i avloppet

13 augusti 2020
patrick_pettersson

Det har hänt de flesta någon gång. Plötsligt så rinner inte vattnet ner i avloppet. Kanske har man haft på en diskmaskin och varit ute en stund medans maskinen jobbar på. När man kliver innanför dörren möts man av en unken doft och man upptäcker att det är vatten i hela köket som dessutom har tagit sig över tröskel och runnit vidare ut i lägenheten. Det finns aldrig en bra tid för en sådan händelse.

Man bara ser allt jobb framför sig när det kommer till att torka upp allt vatten som för tillfället inte bara kan skrapas ner i avloppet. Det finns bara en sak att göra, och det är att ringa efter hjälp. För det är bara att acceptera att problemet inte kommer att lösas genom att rensa lite i avloppet.

Dags att ringa in en markentreprenör

Man har insett att stoppet är för allvarligt, eftersom att det har byggts upp under en längre tid. Det är inte så att det blivit en översvämning, men det har runnit långsamt. Man behöver därför någon som rensar avloppsrören hela vägen för att gå till botten med problemet.

De flesta har ett nummer på kontoret som man kan kontakta. Men om det är efter arbetstid så kan man oftast ringa direkt till chaufförerna. Får man avloppsstopp i Brålanda kan man gå in på https://hentrab.se/ , annars söker man på sin hemstad.

 

 

Erbjuder flera tjänster

Mark- och anläggningsföretagen erbjuder oftast flera tjänster. Det kan vara bland annat marksanering av föroreningar. Dessa burkar vanligast bestå av exempelvis bensin, diesel och metaller.

Företagen river även olika typer av byggnader. Vissa av företagen tar på sig miljöuppdrag, då en del av verksamheten handlar om just föroreningar i marken och vatten. Så ta reda på var hjälpen finns och sätt upp en lapp på kylskåpet till nästa gång.

Fler nyheter